Beleef de Scheldevallei - Fotowedstrijd #herecomestheflood
>

Beleef de Scheldevallei - Fotowedstrijd #herecomestheflood

Afgelopen
Boom, Hemiksem, Niel, Rumst, Schelle of Willebroek

We zetten de foto’s van de kunstroute #herecomestheflood graag extra in de verf met een schattenzoektocht, postkaartjes, een fotowedstrijd en workshops terwijl (graffiti)kunstenaars hun talent aan je tonen. Met een goed gevulde kalender vol wandelingen, boottochten, kleine concerten en andere activiteiten valt er in de gemeenten langs Schelde, Durme en Rupel heel wat te beleven deze zomer!

Maak in Boom, Hemiksem, Niel, Rumst, Schelle of Willebroek een foto zoals die zou passen in de reeks #herecomestheflood. Wees creatief, breng een herkenbare plek of verborgen natuurparel mooi in beeld, verzin een originele interpretatie of zet gewoon simpelweg onze streek op je eigen manier mee in de kijker. Zo maak je kans op een waardebon voor een B&B ter waarde van € 120 of een streekpakket ter waarde van € 30.

Hoe deelnemen? Stuur jouw foto ten laatste op 31 augustus 2022 naar info@toerismerupelstreek.be. Vermeld in je e-mail jouw naam, adres en telefoonnummer en geef een korte beschrijving bij je foto en wat de link is met #herecomestheflood. Een vakkundige jury zal in de loop van september 2022 een selectie maken. De fotografen van de geselecteerde foto’s zullen vervolgens verwittigd worden.

We delen zes overnachtingen uit ter waarde van €120 uit aan zes gelukkige winnaars bij onderstaande B&B's.
In het wedstrijdreglement hieronder vind je het aanbod per accomodatie.