Beleef de Scheldevallei - Schattenzoektocht
>

Beleef de Scheldevallei - Schattenzoektocht

Gratis event
Dendermonde, Hamme, Lokeren, Temse, Waasmunster en Zele

Foto © Toerisme Scheldeland

We zetten de foto’s van de kunstroute #herecomestheflood graag extra in de verf met een schattenzoektocht, postkaartjes, een fotowedstrijd en workshops terwijl (graffiti)kunstenaars hun talent aan je tonen. Met een goed gevulde kalender vol wandelingen, boottochten, kleine concerten en andere activiteiten valt er in de gemeenten langs Schelde, Durme en Rupel heel wat te beleven deze zomer!

Zoek de schat

Ga bij de fotokubussen van #herecomestheflood in Dendermonde, Hamme, Lokeren, Temse, Waasmunster en Zele op zoek naar verborgen schatkistjes. Lees de tip op de blauwe druppel die naast de overzichtskaart op de kubus staat en ga op zoek. Wanneer je de schat hebt gevonden, kan je een druppel uit de kist meenemen. In elke schatkist hebben de druppels een andere kleur.

Verzamel drie verschillende kleuren en ruil je druppels in tegen een leuk geschenkje in een van de toeristische infokantoren in Dendermonde, Hamme, Lokeren, Temse, Waasmunster of Zele. Wie de druppeltjes alle zes kan verzamelen en deze samen binnenbrengt, mag bovendien zijn gegevens achterlaten op een wedstrijdlootje om kans te maken op een overnachting in een B&B!  

Uit alle wedstrijdlootjes worden zes winnaars geloot in september 2022. Zij ontvangen een bon ter waarde van € 100 die ze mogen inruilen bij een van de deelnemende accomodaties. Het aanbod verschilt per accomodatie. Alle details vind je in het wedstrijdreglement hieronder.