Gratis toegang tot het Belfort in Dendermonde

Gratis toegang tot het Belfort in Dendermonde

© tov

Beklim de 109 treden van dit werelderfgoed-monument en geniet van het prachtige uitzicht over de stad. Onderweg kom je alles te weten over de fascinerende geschiedenis van deze statige toren en zijn beiaard. 

Op zondag 25 juni en zondag 9 juli 2023 kunnen ticketkopers van STROOM genieten van gratis toegang tot het belfort van het Stadhuis op de Grote Markt van Dendermonde. Je dient jouw STROOMticket te tonen aan de ingang. 

Info: www.toerismedendermonde.be 

  • Op 25 juni is het Belfort open van 12u tot 16u30 (laatste toegang om 16u) 
  • Op 9 juli is het belfort open van 11u tot 17u30 (laatste toegang om 17u) 

En wie er een volledige Dendermonde-dag van wil maken, kan op 25 juni deelnemen aan Dender Discover. Op deze dag fiets je langs de groene Scheldeboorden naar drie bijzondere locaties in en rond de stad Dendermonde, waar telkens een muzikale verrassing op je wacht. Je ticket geeft toegang tot de drie concerten en je bepaalt zelf vooraf je route. Kom met je eigen fiets! 

Op 9 juli om 15u kan je gratis deelnemen aan de ‘Big Jump’ aan de oude Dender ter hoogte van het Sas in Dendermonde. Spring mee voor proper water en neem een frisse duik in de Dender! (Geen vertoon van ticket nodig, de actie staat open voor iedereen)