Catering in 't groen
We vertrekken vanaf lokale producenten voor de publiekscatering, denk aan de zoetigheden in het gras (1 juli - Vivaldi en de Vier Elementen), de tapas met bubbels (1 juli - Beethoven met Bubbels) en het koninklijk ontbijt (2 juli - Ontwaken met Beethoven).
Bovendien is een samenwerking opgezet met Voedselteams voor de producten van het vieruurtje aan het Kasteel van Laarne (3 juli - Familiedag).
We kiezen resoluut voor 100% vegetarisch voor alle catering voor het festivalteam.
Na afloop van elk event met catering leveren we de voedseloverschotten af bij een organisatie in de buurt. Leuk om te weten: na onze kick-off gingen de overgebleven smoothies, yoghurtjes met granola en fruit en mini-koffiekoeken van het ontbijtbuffet rechtstreeks naar de avondbedeling van Voedselteams in Wetteren.
Tot slot werken we samen met lokale afvaldiensten om het festivalterrein schoon achter te laten.
We voorzien ook voor een aantal outdoor events watertaps van gefilterd kraantjeswater. We sporen het publiek aan de eigen hervulbare waterfles mee te brengen. Zo kunnen we alweer bekertjes uitsparen.