Maak van je concertbezoek een meerdaagse in de Scheldevallei dankzij de STROOMdeals!

Maak van je concertbezoek een meerdaagse in de Scheldevallei dankzij de STROOMdeals!

Haal nog meer uit STROOM dankzij de STROOMdeals!

Wist je dat je met je ticket voor festival STROOM kunt genieten van heel wat leuke extra’s? Van speciale tarieven in een van de sfeervolle B&B’s – inclusief gratis aperitief of fietsaanbod - tot vrije toegang in een van de vele musea en trekpleisters in het Scheldeland. Of maak je liever gebruik van de straffe kortingen en talloze winacties?  

Geniet met de STROOMdeals van een onvergetelijke totaalervaring in de Scheldevallei door je bezoek aan het festival te combineren met een van onze aantrekkelijke deals!

Overnachten op het water

Heb je ooit al eens willen slapen op het meer? Op het prachtige Donkmeer, waar op 21 juni het festival aftrapt met de muzikale theatervoorstelling gebaseerd op Shakespeares A Midsummer Night’s Dream, kan je namelijk middenin een uniek natuurgebied kamperen op vlotjes. Een unieke nacht op een comfortabel "water-bed" te midden van zoveel moois.

Maak de magische beleving op midzomernacht compleet en boek je overnachting op het meer via vlotjeskamperen.be

Duik de geschiedenis in aan de kastelen langs de Scheldevallei

Er valt heel wat te beleven en te ontdekken in de Scheldevallei. Onlangs ging Vlaanderen Vakantieland een kijkje bij enkele kastelen langs de Schelde. Hun culturele ontdekkingstocht bracht hen langs het kasteel Wissekerke en Bornem, twee prachtige kastelen op de grens tussen de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Niet toevallig vormen deze erfgoedparels het decor van twee spraakmakende voorstellingen op Stroom.

Herbekijk de reportage

Bestel snel je tickets voor STROOM

Een aantal voorstellingen en concerten – waaronder Mijn Vier Seizoenen, twee van de drie wijnconcerten in Melle en een aantal Discours - zijn al helaas volledig uitverkocht. Mis de unieke kans om de muzikale pracht tegen de achtergrond van ongeëvenaarde locaties mee te maken. Twijfel dus niet om te komen: voor je het weet, zijn de laatste tickets de deur uit!

BESTEL NU JE TICKETS