STROOM lanceert tweede editie met muzikale wijndegustatie in Melle

STROOM lanceert tweede editie met muzikale wijndegustatie in Melle

Vandaag vieren we de Internationale Dag van de Wals! En laat dat net het uitgelezen moment zijn om de/onze tweede editie van Stroom met een knal te ontkurken!

Want wist je dat wijn anders wordt ervaren in combinatie met een vleugje muziek? Het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet (NAKK) bewijst dat het de werelden van Apollo en Bacchus naadloos in elkaar doet overvloeien. Op het prachtige Wijngoed Rhode in Melle vindt op 28 juni een ontluisterende en zinnenprikkelende pairing tussen eigenzinnige klarinetmuziek en bruisende wijnen plaats. Het concept is eenvoudig: je proeft verschillende wijnen terwijl je geniet van de muziek van het Klarinetkwartet. De muziek die zij spelen is ontleend aan de verschillende smaken en aroma's van de wijnen die je proeft, wat zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

Het Amsterdamse klarinetensemble gaat altijd op zoek naar muzikale uitdagingen en bijzondere samenwerkingen. Met een eigenzinnige kijk op klassieke muziek en spontaniteit op het podium brengen ze jouw verrassend muzikaal avontuur letterlijk op smaak met een selectie mooie wijnen!

Meer informatie over het programma & tickets

Er is een concert om 18:00 en 20:30. Tickets kosten 36€. 
De fysieke ticketbalie bevindt zich op het Sint-Baafsplein 17, 9000 Gent. Open op zaterdag van 14.00-18.00, op weekdagen van 10.00 - 18.00. Gesloten op zondag. 

 

Binnenkort lanceren we nog meer tot de verbeelding sprekende locaties en concerten van ons Stroomfestival (21.06-14.07). Hou ons dus zeker in de gaten!