O'Brass

O'Brass

Wordt de aarde onleefbaar? Ons klimaat slaat op hol, en de ‘groten der aarde’ reageren veel te laks – of twitteren doodleuk over een ‘hoax’. Wat als het al te laat is om het tij te keren? Roepen we hulp in van buitenaf?

Al méér dan een halve eeuw speuren radiotelescopen en ruimtesondes het heelal af naar buitenaards leven. Geregeld stuiten ze op aanwijzingen, raadsels, wow-ervaringen... Gerespecteerde wetenschappers als Frank Drake en Stephen Hawking zijn ervan overtuigd dat we niet alleen zijn. Wie weet… Misschien ligt de redding van onze soort daarboven – niet bij goden in de hemel, maar bij andere levensvormen in de enorme kosmos. Ligt onze toekomst daar?
Koperensemble O’Brass zoekt antwoorden op de tonen van een van de bekendste en meest gespeelde orkestsuites uit het Britse repertoire: The Planets van Gustav Holst, in een arrangement van Geert De Vos. Met tekst van Frank Van Mossevelde neemt O’Brass je mee op een bevreemdende trip door tijd en ruimte. 

Programma
Gustav Holst -  The Planets 

Deze concerten gaan door in de openlucht hal van Go Talent! om 12:30 en om 15:30 en hiervoor heb je een concertticket nodig.