Concert - Familiedag aan het Kasteel

Concert - Familiedag aan het Kasteel

Tickets binnenkort beschikbaar
Time 14.00u
Laarne, Kasteel van Laarne

Vreemde vogels (6+) 
Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet 

Vier mannen in kleurrijke pakken rennen met hun klarinet door het hoge gras. Deze vreemde vogels hebben een probleem. Wat zij ook proberen, er komt geen muziek meer uit hun instrumenten. Daar laten ze het natuurlijk niet zomaar bij zitten. Ze gaan op onderzoek uit, maar gelukkig hoeven ze dat niet alleen te doen. De kinderen helpen hen in hun zoektocht naar nieuwe geluiden en de natuur blijkt daarvoor de perfecte plek te zijn. De specht, de sprinkhaan, het kraken van de takken onder je voeten. Als je goed luistert, kun je overal in de natuur geluiden ontdekken. Samen met de vier virtuoze klarinettisten wandelen de kinderen en hun ouders door de velden rond het kasteel van Laarne. De wandeling wordt geregeld onderbroken door mini-concertjes. Als er genoeg geluiden verzameld zijn, wandelen we weer door. 
De composities voor de concerten in het veld werden geschreven door Leonard Evers en geïnspireerd op de muziek van Gustav Mahler, wiens muziek ook vol verwijzingen naar de natuur zit. De musici reageren ook improviserend op datgene wat zij en het publiek om zich heen horen. 

Hou onze website in de gaten voor het volledige programma van deze familiedag vol verrassende acts en voorstellingen, inclusief een vieruurtje op de grootste picknick! 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste updates te krijgen over de Familiedag aan het kasteel.

Nieuwsbrief

Met de medewerking van de gemeente Laarne. 

Locatie

Dit evenement gaat door in en rond het Kasteel van Laarne en op de dreef rechtover het kasteel.
Adres: Eekhoekstraat 5, 9270 Laarne.
​Bij minder weer of regen gaat het evenement door zoals gepland.