Oeverconcert - Duo Como

Oeverconcert - Duo Como

Afgelopen
Time 19.00u
Steiger VVW, Dendermonde

Op STROOM kan je naast de onze vijf openluchtconcerten en discours twee weken lang genieten van gratis oeverconcerten in de prachtige Scheldevallei. Van 1 tot 12 juli vaart onze CO2-neutrale STROOMboot een groene en creatieve koers op de Schelde en meert aan in verschillende gemeenten. Van Bornem tot in Wichelen worden de steigers er elke dag omgetoverd in een muzikaal kleedje van unieke concerten, variërend van klassiek en jazz, tot folk en poëzie. 

We hebben een tracker op de STROOMboot geplaatst zodat je steeds live kunt volgen waar de boot zich bevindt. Ga jij ook tussendoor eens al wandelend of fietsend op pad om onze boot te spotten? Deel alvast je foto's en filmpjes op instagram met de hashtag #stroomboot en tag ons @rivierparkscheldevallei. Wie weet kom je wel in ons live overzicht! Naar de live-tracker >>

DUO COMO - L'EAU DOUCE

 

Emma en Sebastian houden van lichte, elegante klassieke muziek van vroeger en van nu, maar ook van jazz, uitgesproken ritmes en zuiderse invloeden. Duo Como speelt evenzeer eigen arrangementen van muziek van bijvoorbeeld Astor Piazzolla of Ennio Morricone. 

In hun kleurrijke programma L’eau douce nemen Emma en Sebastian je met een zachte zomerbries mee naar een warme, speelse en liefelijke zomeravond. Perfect voor deze maand juli.
 

Maak je er graag een hele Dendermonde-dag van? Op 9 juli om 15u kan je gratis deelnemen aan de ‘Big Jump’ aan de oude Dender ter hoogte van het Sas in Dendermonde. Spring mee voor proper water en neem een frisse duik in de Dender! (Geen vertoon van ticket nodig, de actie staat open voor iedereen)

Uitvoerders

Emma Wills, gitaar
Sebastian Enriques, accordeon

Meer info over de artiesten

Locatie

Het schip 'De Vrijbuiter' werd deze winter volledig omgebouwd tot CO2-neutrale STROOMboot, met zonnepanelen, windturbine en electrische motor op zoutbatterijen. Hij vormt een varend podium voor de artiesten, terwijl je in het publiek vanop de oevers van de concerten kan genieten. 

Steiger VVW Dendermonde, Steenweg van Grembergen, 9200 Dendermonde 

Wij voorzien een beperkt aantal stoelen. Wil je zeker zijn van je zitplaatsje, breng dan gerust je eigen stoeltje mee!