Oeverconcert - Maud Vanhauwaert & Ewout Lehoucq

Oeverconcert - Maud Vanhauwaert & Ewout Lehoucq

Afgelopen
Time 20.00u
Steiger RYAC, Willebroek

Van 1 tot 12 juli vaart onze CO2-neutrale STROOMboot een groene en creatieve koers op de Schelde en meert aan in verschillende gemeenten. Van Bornem tot in Wichelen worden de steigers er elke dag omgetoverd in een muzikaal kleedje van unieke concerten, variërend van klassiek en jazz, tot folk en poëzie. 

We hebben een tracker op de STROOMboot geplaatst zodat je steeds live kunt volgen waar de boot zich bevindt. Ga jij ook tussendoor eens al wandelend of fietsend op pad om onze boot te spotten? Deel alvast je foto's en filmpjes op instagram met de hashtag #stroomboot en tag ons @rivierparkscheldevallei. Wie weet kom je wel in ons live overzicht! Naar de live-tracker >>

MAUD VANHAUWAERT & EWOUT LEHOUCQ

 

Dichteres Maud Vanhauwaert schrijft en maakt. Ze is steeds op zoek naar nieuwe verschijningsvormen voor de poëzie. Zo maakte ze al een gedicht in de vorm van een gezelschapsspel, een viewmaster, een parkeerschijf en een reeks woordeloze gedichten. Tijdens deze muzikale voorstelling op het spanningsveld tussen poëzie, muziek en experiment nemen zij en multi-instrumentalist Ewout Lehoucq ons mee naar de grenzen van wat poëzie vermag.

En om 21u30 DUO COMO - L'EAU DOUCE

Meer info

In samenwerking met de gemeente Willebroek en RYAC Yacht Club. 

Uitvoerders

Maud Vanhauwaert, woord
Ewout Lehoucq, cello
 

Meer info over de artiesten

Locatie

Het schip 'De Vrijbuiter' werd deze winter volledig omgebouwd tot CO2-neutrale STROOMboot, met zonnepanelen, windturbine en electrische motor op zoutbatterijen. Hij vormt een varend podium voor de artiesten, terwijl je in het publiek vanop de oevers van de concerten kan genieten. 

Steiger RYAC, Oostvaartdijk 80, 2830 Willebroek

Wij voorzien een beperkt aantal stoelen. Wil je zeker zijn van je zitplaatsje, breng dan gerust je eigen stoeltje mee!