Oeverconcert - Maud Vanhauwaert & Ewout Lehoucq

Oeverconcert - Maud Vanhauwaert & Ewout Lehoucq

Afgelopen
Time 21.00u
Steiger Costa ZELA, Zele

Op STROOM kan je naast de onze vijf openluchtconcerten en discours twee weken lang genieten van gratis oeverconcerten in de prachtige Scheldevallei. Van 1 tot 12 juli vaart onze CO2-neutrale STROOMboot een groene en creatieve koers op de Schelde en meert aan in verschillende gemeenten. Van Bornem tot in Wichelen worden de steigers er elke dag omgetoverd in een muzikaal kleedje van unieke concerten, variërend van klassiek en jazz, tot folk en poëzie. 


MAUD VANHAUWAERT & EWOUT LEHOUCQ

Dichteres Maud Vanhauwaert schrijft en maakt. Ze is steeds op zoek naar nieuwe verschijningsvormen voor de poëzie. Zo maakte ze al een gedicht in de vorm van een gezelschapsspel, een viewmaster, een parkeerschijf en een reeks woordeloze gedichten. Tijdens deze muzikale voorstelling op het spanningsveld tussen poëzie, muziek en experiment nemen zij en multi-instrumentalist Ewout Lehoucq ons mee naar de grenzen van wat poëzie vermag.


Maak er meteen een daguitstap van en bezoek Zele Zomert. Dit zomerfestival, met muziek, feest, workshops, theater en sport vindt plaats de eerste 10 dagen van juli. Gezellige zomeravonden en onvergetelijke momenten verzekerd!

In samenwerking met de gemeente Zele. 

Uitvoerders

Maud Vanhauwaert, woord
Ewout Lehoucq, cello
 

Meer info over de artiesten

Locatie

Het schip 'De Vrijbuiter' werd deze winter volledig omgebouwd tot CO2-neutrale STROOMboot, met zonnepanelen, windturbine en electrische motor op zoutbatterijen. Hij vormt een varend podium voor de artiesten, terwijl je in het publiek vanop de oevers van de concerten kan genieten. 

Steiger Costa Zela, Dijkstraat 99, 9240 Zele

Wij voorzien een beperkt aantal stoelen. Wil je zeker zijn van je zitplaatsje, breng dan gerust je eigen stoeltje mee!