Oeverconcert - Quetzal Duo

Oeverconcert - Quetzal Duo

Afgelopen
Time 09.30u
Marthe Massintuin, Puurs-Sint-Amands

Op STROOM kan je naast de onze vijf openluchtconcerten en discours twee weken lang genieten van gratis oeverconcerten in de prachtige Scheldevallei. Op 8 juli kan je genieten van een gratis ochtendconcert aan de Marthe Massintuin met zicht op de Schelde. 

We hebben een tracker op de STROOMboot geplaatst zodat je steeds live kunt volgen waar de boot zich bevindt. Ga jij ook tussendoor eens al wandelend of fietsend op pad om onze boot te spotten? Deel alvast je foto's en filmpjes op instagram met de hashtag #stroomboot en tag ons @rivierparkscheldevallei. Wie weet kom je wel in ons live overzicht! Naar de live-tracker >>

QUETZAL DUO

 

Zangeres Sofía Díaz Polo en gitarist Jasper De Kind leerden elkaar vijf jaar geleden kennen in een bar in de Mexicaanse stad San Cristóbal de las Casas. Ze raakten in gesprek over muziek en spraken af om ’s anderendaags samen te musiceren. Dat ging blijkbaar goed. Sofía kwam naar België, waar het duo aanvankelijk vooral op straat optrad. Ondertussen vormen ze een vast duo dat traditionele Zuid-Mexicaanse muziek brengt in een intieme en persoonlijke interpretatie. De quetzal is een vogel die veel dingen symboliseert die Jasper en Sofía ook in hun muziek zoeken: vrijheid, schoonheid, evenwicht en het spirituele.

8:30 Breng je eigen ontbijt mee in de Marthe Massintuin op het gras
9:30 Openluchtconcert met zicht op het hoogtij van de Schelde (bring your own chair-concept: kussentjes, dekentjes of vissersstoeltjes ... mag je zeker meebrengen om gezellig op het gras te zitten terwijl je van het concert bij ochtendgloren geniet)

In samenwerking met de gemeente Puurs-Sint-Amands.

Uitvoerders

Sofia Díaz Polo, zang
Jasper De Kind, gitaar
 

Meer info over de artiesten

Locatie

Marthe Masseinetuin, Kaai, 2890 Puurs-Sint-Amands

Het evenement gaat door volgens het concept bring your own chair, met andere woorden, kussentjes, dekentjes of vissersstoeltjes, ... mag je zeker meebrengen om gezellig op het gras te zitten terwijl je van het concert geniet.