Oeverconcert - Yentl Verborgt & Jeroen Reggers

Oeverconcert - Yentl Verborgt & Jeroen Reggers

Gratis event
Time 17.30u
Steiger Gemeentekade, Niel

Op STROOM kan je naast de onze vijf openluchtconcerten en discours twee weken lang genieten van gratis oeverconcerten in de prachtige Scheldevallei. Van 1 tot 12 juli vaart onze CO2-neutrale STROOMboot een groene en creatieve koers op de Schelde en meert aan in verschillende gemeenten. Van Bornem tot in Wichelen worden de steigers er elke dag omgetoverd in een muzikaal kleedje van unieke concerten, variërend van klassiek en jazz, tot folk en poëzie. 


YENTL VERBORGT & JEROEN REGGERS

Yentl Verborgt en Jeroen Reggers leerden elkaar kennen op het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Ondertussen is Jeroen een vaste waarde in Yentls band.
Als duo duiken deze twee jonge muzikanten in het oeuvre van onder andere Thelonious Monk, Fred Hersch en Joni Mitchell. Maar ook eigen composities krijgen een plek. Yentl en Jeroen zoeken in elk concert naar nieuwe invalshoeken en begeven zich graag op onbekend terrein. Ze houden van de vrijheid die deze intieme bezetting met zich meebrengt. Speciaal voor STROOM maakten ze een setlist met songs waarin de natuur een rol speelt.

In samenwerking met de gemeente Niel.

Uitvoerders

Yentl Verborgt, jazzzang
Jeroen Reggers, gitaar
 

Meer info over de artiesten

Locatie

Het schip 'De Vrijbuiter' werd deze winter volledig omgebouwd tot CO2-neutrale STROOMboot, met zonnepanelen, windturbine en electrische motor op zoutbatterijen. Hij vormt een varend podium voor de artiesten, terwijl je in het publiek vanop de oevers van de concerten kan genieten. 

Gemeentekade Niel toegankelijk via Rupelstraat/Rupeldijk, 2845 Niel